Blog per Webmaster Shqiptare

Shkruar nga Fatmir Shehu

Mire se vini ne blogun WebGuida. Shpresoj qe ky blog t’ju sherbej te gjithe atyre qe kan deshire te zhvillojne njohurite fillestare te webmaster dhe marketingut online.

Nuk eshte nje sekret qe industria digjitale eshte duke shperthyer. Qe nga kompanite e vogla te sapo krijuara deri tek markat e fuqishme boterore po i drejtohen kompanive digjitale jo thjeshte si opsion por tashme si nje detyrim per te marre sherbimin e tyre.

Mungesa e dukshme e informacioneve ne gjuhen shqipe por jo vetem, rritja cdo dite e me shume e kerkesave ne treguan vendas per njohes te mire te webit ne tersi. eshte arsyje kryesore per kete inciciative. Dukshem ditet e sotme ka nje kerkese ne rritje per persona qe kan njohuri te thella per menyren si si funksionon bota e web-it dhe marketingut online.

Ideja eshte qe une te ndaj me lexuesit ekpreriencen time personale te fituar nder vite si freelancer por edhe njohurite qe akumuloj gjate kohes.

Ideja eshte qe ne kete blog do mund te rregjistrohen te gjithe ata qe kan deshire te shkruajne dhe ndajne njohurite e tyre me lexuesit online.

Ne kete blog do flitet kryesisht per:

  1. WordPress – Si te punosh ne wordpress (per fillestaret)
  2. Teknikat e permiresimit dhe optimizimit SEO (Search Engine Optimization)
  3. Instrumentat e Google inc. (Webmaster tools, Analytics, AdWords, Adsense)
  4. Marketing (Articles marketing, Affiliate Marketing, PPC, CPA ejt)
  5. Teknika perfitimi online.

Hapsiren me te madhe do e kene tutorialet e ndryshme kryesisht ato te WordPress si nje nga platformat me popullore.  Postimet e pare do jene pikerisht tutoriale te detajuara se si te instalohet wordpress, konfigurimi online por edhe lokalisht ne kompjuterin tuaj,

Qendroni me ne.. 🙂

[yasr_overall_rating size=”medium”]

Rreth autorit

Fatmir Shehu

Webguida.al eshte nje blog i krijuar me qellim qe t'ju sherbeje te gjithe atyre qe deshirojne te mesojne si te krijojne nje blog online. Webguida perbehet nga nje staf me eksperience shumëvjecare ne webdesign dhe webmarketing.

Lini një Koment