Guida

Kompanite me Te mira per Host

Si te kuptojme nese nje web host eshte i mire? A ka akoma rendesi bandwith dhe hapsira e diskut? Cfare lloj hosti duhet te zgjedh per faqen time? Ne kete shkrim do i japim pergjigje ketyre pyetjeve me te shpeshta. Si te zgjedhim...