Vende Pune – Front End Developer

Deshironi te punoni si Front End WordPress Developer? Mundesi shume e mire per te gjithe ata qe aspirojne te rriten profesionalisht ne fushen e WebDesign dhe dhe WebMarketing.

Ofrohet pozicion pune me kohe te plote ne nje kompani mjaft te njohur ne Shqiperi edhe jashte.

Kanditatet e interesuar duhet te kene:

  • Njohuri te mira reth HTML / CSS / JavaScript
  • Njohuri mbi platformen WordPress
  • Njohuri mbi instrumentat e Google (Webmaster Tools / Analytics)
  • [Kreativitet per te zgjedhur dhe zhvilluar Themes sipas kerkesave te klienteve.
  • Aftesi te punoj dhe kontribuoj ne projektet ne grup
  • Aftesi komunikuese ne gjuhen Italiane dhe Angleze

Ofrohet:

Ambient i shkelqyer pune.

  Trajnim disa ditor per kanditated e perzgjedhur.

  Mundesi rritje profesionale.

Te gjithe ata qe jane te interesuar, jane te lutur te dergojne nje email ne adresen [email protected]

Faleminderit.